Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te elektronički sustav Online Shopa UN-TRA potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 5 EUR (s PDV-om). Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Za iznos narudžbe iznad 150 EUR dostava je BESPLATNA.

Kupac može i sam preuzeti robu uz prethodnu najavu.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 5-7 radnih dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni
račun tvrtke UN-TRA d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u skladištu. Tada se isti naručuje od principala/dobavljača. Ukoliko se radi o takvom slučaju povlačenja/narudžbe proizvoda, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa UN-TRA .

Isti postupak i produženi rok dostave vrijedi za artikle na popustu.

Ukoliko tvrtka UN-TRA d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili emailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se dostavnom službom u roku 5-7 radnih dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke UN-TRA d.o.o.