Industrijska hidraulika

Gdje god teška industrija treba snagu i performanse hidraulične tehnologije za pokretanje najzahtjevnijih proizvodnih sustava, Bosch Rexroth ima hidraulička rješenja projektirana za najteže izazove. Bosch Rexroth postavlja industrijski standard za performanse, pouzdanost i točnost u industrijskoj hidraulici. U uvjetima zahtjevnih industrijskih okruženja i aplikacija, naša tehnologija kombinira nove razine inteligentne kontrole s dugotrajnom vrijednošću neophodnom za ostvarivanje maksimalne produktivnosti i nižeg ukupnog troška vlasništva. Rexrothova razlika se ogleda u najširem spektru dokazanih proizvoda koji se mogu konfigurirati prema vašim jedinstvenim zahtjevima. Jedan izvor za gotovo sve ključne komponente industrijske hidraulike: akumulatori, cilindri, elektronika i upravljanje, filteri, hidraulični blokovi, hidraulični motori, hidraulične pumpe, proporcionalni i servo ventili,
standardni ventili...

Hidraulični sustavi

Un-tra d.o.o. je u mogućnosti ponuditi izradu kompletnih hidrauličnih sustava prema potrebama korisnika. Na osnovu tehničkog zahtjeva pristupa se izradi hidrauličke sheme i sastavnice proizvoda, te zatim konstrukciji agregata, izradi te puštanju u pogon kod naručitelja.
Uz projekte novogradnje, također nudimo i usluge obnove, retrofita i servisa hidrauličnih sustava.

Mobilna hidraulika

Rješenja spremna za budućnost za mobilne strojeve. Naša elektrificirana, elektronička i digitalno umrežena rješenja pomažu u stvaranju sljedeće generacije mobilnih strojeva. Od inženjeringa do postprodaje i servisa, nudimo kompletan paket za tržište izvancestovnih vozila.

Dizalice, utovarivači, bageri, komunalna vozila, ili cestovni valjci — današnji mobilni strojevi moraju pružati bolju produktivnost, pouzdanost i fleksibilnost. Uz sve veće troškove energije i nova pravila o emisijama, vrijeme je za bolje, pametnije mobilne tehnologije.

Linearna tehnika

Rješenja linearnog vođenja koja su prikladna za budućnost. Raznovrsna i svestrana ponuda proizvoda i usluga, od jednostavnih komponenti do pametnih mehatroničkih rješenja. Stalnim razvojem novih i inovativnih proizvoda već smo 30 godina vodeći pružatelj tehnologije linearnog gibanja.

Montažna tehnika

Bosch Rexrothov program aluminijskih profila je osnova za ergonomske radne stanice ručne proizvodnje. Sadrži lako promjenjive komponente za transport materijala, protočne police i čitav niz dodatnih elemenata za opremanje radnih stanica koje su savršena platforma za montažu vođenu po principima Lean proizvodnje.

Bosch Rexrothova TS serija paletnih transfer sustava nudi širok raspon dokazanih transportnih rješenja, sposobnih za rukovanje teretima u rasponu od 3 kg do 300 kg, sa specijaliziranim izvedbama za proizvodnju čistih soba i solarnih panela.

VarioFlow jednostruki, fleksibilni, lančani transporteri osiguravaju troškovno učinkovito, visokoprilagodljivo rješenje za transport materijala, dizajnirano za brzo projektiranje sustava, instalaciju i gotovo neprekinuti rad iz smjene u smjenu.

Aluminijske konstrukcije

Bosch Rexroth program aluminijskih profila nudi najopsežniji asortiman u industriji, koristeći jedinstveni dizajn T-utora. Kombinirajte s lakoćom komponente tako da odgovaraju svakoj primjeni: ekonomične lake profile, standardne profile za teške uvjete rada, profile sa zatvorenim utorima za bolju čistoću i EcoShape sustav za jednostavne veze između kvadratnih i okruglih elemenata.

Aluminijske profile isporučujemo izrezane na mjeru ili izrađujemo gotove konstrukcije prema vašim zahtjevima.

Industrija 4.0

U Tvornici budućnosti sve je povezano od razine terena do IT sustava temeljenih na oblaku. Rješenja za automatizaciju uklapaju se u ovo okruženje samo s otvorenim standardima. Moraju se lako (ponovno) konfigurirati i uključivati unaprijed definirane funkcije temeljene na aplikaciji. Istodobno moraju omogućiti najveći stupanj slobode i fleksibilnosti za prilagodbu individualnim potrebama poduzeća.

Industrija 4.0 govori o povezivosti, digitalizaciji i IoT-u, koji stvaraju prilike koje će tržište tek otkriti.

Bosch Rexroth – kao tehnološka tvrtka – inovator je u Industriji 4.0. Trenutno se razvijaju mnoge tehnologije na području povezivanja, digitalizacije i rješenja za automatizaciju.

Spojna tehnika

Povećani pritisak na smanjenje troškova, zahtjevi za inteligentnijim sustavima montaže i strogi sigurnosni propisi zahtijevaju nove alate i platforme za pričvršćivanje.

Bez obzira sastavljate li automobile, perilice posuđa ili vjetroturbine, svaki spoj mora biti siguran, pouzdan i točan. Rexroth Nexo je prvi bežični WiFi izvijač s napajanjem i upravljačkom elektronikom ugrađenom u alat. Integrirani kontroler privremeno pohranjuje rezultate zatezanja i bežično ih prenosi na upravljačku stanicu, eliminirajući potrebu za dodatnom kontrolom bez gubitka vremena ciklusa ili podataka.