pexels-fauxels-3183197 (1)

O NAMA

Un-tra d.o.o. djeluje već više od dva desetljeća kao partner renomiranog proizvođača Bosch Rexroth na programima industrijske i mobilne hidraulike, te linearne i montažne tehnike. Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom u primjeni proizvoda stoji Vam na raspolaganju pri odabiru pravog rješenja bilo da se radi o odabiru komponente iz prodajnog programa, projektiranju i izradi hidrauličkih agregata prema Vašim zahtjevima, ili izradi različitih konstrukcija iz aluminijskih profila.

VRIJEDNOSTI

Posvećeni smo isporuci proizvoda i pružanju usluga najviše kvalitete na principima izvrsnosti.
S našim kupcima se trudimo izgraditi partnerski odnos temeljen na povjerenju i poštenom radu za dobrobit svih sudionika.

VIZIJA

U narednim godinama želimo povećati svoju prisutnost i udio na hrvatskom tržištu na svim područjima industrijske tehnike koju predstavlja Bosch Rexroth, a osobito na projektima vezanim uz hidrauličke sustave, linearne sustave i rješenja u automatizaciji. Ulaganjem u znanje nastojimo povećati opseg prodajnog programa i usluga koje možemo ponuditi.

MISIJA

Naša misija je hrvatskome tržištu približiti najvišu kvalitetu i znanje na području fluidne tehnike, te linearne i montažne tehnike.  Također, pružiti našim partnerima  najekonomičnija, energetski učinkovita i ekološki prihvatljivija rješenja za njihove svakodnevne i posebne zahtjeve.

KARIJERE

Trenutno nemamo otvorenih pozicija za radna mjesta.

Ukoliko biste željeli postati dio našeg tima u budućnosti, slobodno pošaljite svoj životopis na info@un-tra.hr. Ako se ukaže potreba za djelatnikom Vašeg profila, svakako ćemo Vas kontaktirati.